Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/366390/mina-tv-ren?claim=aajjmjphfm6">Följ min blogg med bloglovin</a>

Lite halvfräck sida där man kan bevaka alla bloggs på hela vida nätet. Slipper man hålla koll på något själv ialla fall. Egentligen lägger jag bara upp detta för att bloglovin tvingar mej att posta ett inlägg med en kod (högst upp) för att bekräfta att detta verkligen är min blogg. Smart sätt att marknadsföra sej.



Bloglovin.se


Bättre sent än aldrig

Hörde i dagarna att mitt ex har gått och blivit mamma. Värst var det känns som att tiden går fort. Har inte hunnit gratulera henne och nu befinner hon sej tyvärr långt bort. Men om hon mot all förmodan skulle ramla in på bloggen min någon gång så tänkte jag ta tillfället i akt och säga grattis här.

Grattis.

The last sms?

"Vet du en sak de är så jävla omoget
 av de göra så som du gjorde mot
mig. Du behöver fan inte skriva på
ditt blogg om mig fattar du vill.jag kan
 fan polis anmäla dig bara du vet.
Kunde du inte bara sagt till mig hur
du vill ha de. Du säga att jag skulle
inte smsa dig längre så gjorde jag
som du ville.men för fan vad har jag
gjort de? säg de för FAN. trodde att var
 mogen men de är du fan inte."


 

Dagens ros (vill egentligen inte använda uttrycket men kommer inte på något annat) går till Malla93. Jag blir alltid lite varm inombords när någon bekänner att dom läser min blogg. Fast det där med polisanmälan var faktiskt min idé först. Förutom det här så har du ju faktiskt slutat smsa också, så a rose to you.


Patrik Ekwall bajsar länge

Precis som rubriken föreslår är Patrik Ekwall en långbajsare. I måndags stötte jag nämnligen på den omtalade när jag satt och lunchade på en av kalmars mer luxurösa vägrestauranger; Statoil. Patrik köpte en Marabou-choklad och en tidning. Förmodligen för att se om han fanns med i den någonstans. Efter inköpet frågade han kassörskan efter en toalet och hon pekade honom i rätt riktning.

Jag var nu klar med min lunch men fick för mej att jag skulle vänta på herr Ekwall för att ta en kamratlig bild på oss två tillsammans. Bilden hade jag sedan tänkt mmsa till min gode kamrat Sandy Sheen för att lysa upp hans annars så gråa vardag. Och väntade gjorde jag, det gick fem minuter, femton minuter, tjugofem minuter. Efter trettio kom Patrik äntligen ut från toaleten, med mobilen hårt tryckt mot örat. Jag vågade inte störa journalisten under hans samtal så Sandy fick nöja sej med ett sms: "Jag pratade nyss med Patrik Ekwall". Det påstådda pratet bestod av ett obesvarat "hej". Jag ljuger för att få mej själv att framstå bättre, för detta ber jag SS om ursäkt. Patrik Ekwall körde iväg i sin audi och det var det sista vi såg av varandra.

Som vilken arbetarklassmänniska som hellst hade gjort så gick jag in på toaletten för att rekognisera lite, Patrik hade nyligen ätit Curry och spolat efter sej.

RSS 2.0