Bingo

Kom på när jag skrev förra inlägett att jag borde nämna att på lördag kommer det vara bingokväll hemma hos mej. Alla med lott, märkpenna och ett glatt humör är välkomna.

Obs! endast seriösa spelare

Nemesis

Efter att plöjt igenom både uppersittarkvällen och miljonbingon så börjar det nu ofta rycka i "märk"-fingrarna. Bingon har allt mer tagit över mitt liv. Inte nog med att jag var ett hängivet fan, något jag fått höra otagliga gånger, till Lotta Engbergs smärre succe "kär och galen" i mina ungdomsår.
Flera år gick Lotta under jorden för att jobba på en ny ondskefull plan då kär och galen lades ner av oförståliga anledningar. Tiden gick, jag levde ett sunt liv, tog hand om mej själv och min kropp tills för så mycket som två och en halv vecka sedan. Jag som aldrig intresserat mej för bingo sedan Leif Loket Ohlsson slutade hade ordnat ihop en liten uppesittarkväll i vårt vardagsrum. När Showen väl ska börja ser jag till min fasa att Lotta Engberg nu för tiden är programledare för bingolotto. Bingoberra och Bingolotta har tagits bort, likaså färgfemman, lyckohjulet, bingospelen och lådorna. Kvar hade lämnats; Lotta Engberg, den nya ledaren för en organisation som dödar fler om året än svininfluensan.
Självklart när det ungefär en vecka senare var dags för miljonbingon hade jag bjudit in ett sälskap igen, den här gången skulle det jävlar vinnas stort och Bingolotto, nej, BingoLotta skulle falla samman. Jag vann inte denna kvällen heller. En plan att få bort Lotta för gott har istället inletts, vårt ända hopp är att den är klar innan jag vinner på en av bingokvällarna. Om det händer lär jag verkligen vara fast.


RSS 2.0