Träning FC Hamburg 24/3

Veckans träning i tisdags bringar stort hopp för klubbens alla fans. Miro var tillbaka i målet och i bra form dessutom, Niklas Strand och Kim Johansson tillbaka på backen och nyförvärvet Victor Carlson visade äntligen upp sej. Sjuton spelare var närvarande på träningen, spelet höll mestadels hög klass trots att vissa taktiska åtgärder fortfarande måste göras. Träningens vackraste mål stod Mahmoud för när han först fintade ner målvakten Miro sen sulfintade förbi sista backen och rullade in bollen i öppet mål. Titeln som träningens hetaste får dock gå till en av lagets mer rutinerade spelare; Simon Fransson, som verkar vara tillbaka i storform. Imponerande bollkontroll, skottvilja, intsiativtagande, starkt försvarspel och löpstyrka präglade träningen för Franssons del. Mot slutminuterna av träningen, som varade i två timmar, fick vi även se ynglingen bjuda på en nick, den första i hans karriär. Kanske är inte hoppet om Simon som huvudspelare inte helt borta.
Som tränare är jag mycket nöjd med hela träningen, framförallt att se hur konditionen, vilken vi ofta fallit på innan, blivit allt bättre. Också otroligt kul att se så många komma på träningen, vi får hoppas att det håller i sej. Nästa vecka utökar vi med en extra träning på torsdag för att ta ut laget till helgens turneringen, den första i lagets historia. Ett bra tillfälle att se hur laget ligger till i formen och inte minst viktig matchträning för vissa spelare som tenderar att underprestera i match till skillnad från träningar. Men som sagt, bara possitivt sen tisdagsträningen.

Mer om klubbens framfart kommer nästa vecka.

Kommentarer
Postat av: Caroline

jädrar du, du var snabb! hmm okej, då stod det fel på internet. allt bra hemma i harebo? allt bra med Rasmus? ibland blir man orolig om han lever eller inte :)

2009-03-28 @ 17:34:52
URL: http://charmylips.blogg.se/
Postat av: Anonym

hur kan samma grabb vara både rutinerad o yngling? :O

2009-03-30 @ 04:09:08
Postat av: Emil

Yngling för han blott är 19 år gammal, rutinerad i laget för att han ändå är bland de äldsta i FCH. As simple as that =)

2009-03-30 @ 13:46:37
URL: http://emilnordgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0