Stefanovichs

Imorgon är en stor dag för fotbollssverige (för er som legat under en sten de senaste veckorna så är det imorgon dags för Miro, den äldre av bröderna Stefanovich, att göra comeback). Oleg och Miro som många gånger jämförts med Emmabodas andra guldgossar; bröderna Elm. Syskonen Stefanovich är för visso en man mindre, har lite sämre teknik, lite sämre bollkänsla, lite sämre skott, lite sämre passningar, lite sämre kondition och är lite slöare men det gör dom upp för med råstyrka och onedbrytligt självförtroende som är yngre brodern Olegs styrkor.

Lite kort om Olegs bedrifter för att upplysa ovetande läsare:
* Idag för exakt 3 veckor sedan slog Oleg självaste Federer och Nadal i mjuktennis. Vem Oleg hade på sin sida? Ingen, det som fick värlsduon på fall var Olegs fantastiska servar.

* Efter att många gånger blivit utskrattad av vänner när han påståt sej kunna slå Tiger Woods i minigolf fick Oleg äntligen skippa rättvisa tidigare i veckan. Tiger och Oleg gick en 18håls-runda och mr.Woods fick, efter en hård kamp, se sej besegrad. Efteråt hade de båda passionerat sex på 18:e hålet, Woods advokat dementerar dock ryktet.

* En gång för ca ett år sedan hyrde Oleg ensam hela Emmaboda IP, under loppet av 3timmar slog han samtliga världsrekord i friidrot.

Listan kan göras oändlig men vi får inte glömma bort att denna artikel faktiskt är tillägnad äldre brodern Miro som imorgon är tillbaka på fotbollsplanen. Vad har Miro då att tillföra, drar han inte bara ner Oleg kanske ni frågar er själva? Jo, det är sant... Imorgon är nog trotts allt bara en helt vanlig dag för fotbollen.
eller.. vänta lite, Oleg lovade idag att han skulle vara otroligt het på träningen imorgon, fotbollen verkar trots allt få sej en great day indeed.

Kommentarer
Postat av: Flå

kan du inte ringa/smsa mig om träningar? 0761687302

2009-12-22 @ 18:37:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0